Wie ben ik

Mijn naam is Yvonne van Oosterhout geboren in Terheijden

Zelf ben ik al heel wat jaartjes bezig met het onderzoeken van straling op mens en dier. Voor mij is wichelroede lopen geen beroep maar een hobby waar is soms vele mensen mee kan helpen om van hun klachten af te komen, vooral omdat straling een grote invloed heeft op ons lichaam. Door deze negatieve straling treed er energie verlies op en kan men daardoor vele klachten krijgen, vooral als men zich op z’n stralingsplaats in huis of werkplek bevind.
Van huis uit meegekregen, ja bij mij thuis waren ze bekend met wichelroede lopen en al op jonge leeftijd kwam ik daarmee in contact. Ik vond dit heel interessant en bezat de gevoeligheid. Daardoor ben ik er dan ook naderhand verder mee aan de slag gegaan. Al vele huizen, stallen, landerijen en kantoor ruimten heb ik gemeten op aardstraling en Electro smog. Het is voor mij ook erg belangrijk om goed te werk te gaan en U een duidelijk advies te geven in de huidige situatie

Waterader 4
download
wichelroede
gigahertz meter