Reizen

Spirituele ontspanningsreis

Ontspannings week         speksteen

Ben jij op zoek naar een nieuwe manier van ontspannen en er ook nog iets van meenemen in je verdere leven?
Naar een gebied dat nog alle rust en vriendelijkheid uitstraalt. We hebben voor deze week of weekend een prachtige bungalow waar je heerlijk en ongestoord kunnen genieten van de prachtige natuur en de rust.
Het programma
De week indeling zal bestaan uit verschillende workshops op zowel creatief gebied als op spiritueel gebied. Er zal voldoende tijd zijn om heerlijk te kunnen wandelen en te genieten van alles wat deze omgeving te bieden heeft.
Reiki behandelingen, intuïtief tekenen, mediteren, tarot legging, mandala’s maken, Beeldhouwen, schilderen, kleien, vilten
En natuurlijke oefeningen om onze eigen spiritualiteit te ontwikkelen.
Je zult ervaren wat een enorme kracht er in jou huist. Het ervaren van innerlijke kracht zorgt ook voor simpelweg genieten ‘
Tijd en Ruimte voor Jezelf
Sta eens stil bij wat jou inspireert en in beweging brengt. Ons reisprogramma ondersteunt je om precies dat naar boven te laten komen! Op het hoogtepunt van de inspiratie reis kom je in contact met waar het jou in essentie om gaat en kom je tevoorschijn zoals je bent. We plukken elke dag en genieten met volle teugen! Er ontstaat meer balans en je krijgt nieuwe energie om na je reis je ambities te realiseren Thuiskomen met een fantastische ervaring en met nieuwe inspiratie is daarmee het uiteindelijke doel van het reisprogramma van The house of spirit!

Begeleiding

Je wordt begeleid door een gespecialiseerd team en je wordt vergezeld door deelnemers die net als jij op zoek zijn naar nieuwe energie en inspiratie voor een nieuwe stap in hun leven! Het leven smaakt ook bij jou naar nieuwe inspiratie en bezieling. Je reisgenoten zijn net als jij mensen die stappen willen zetten en willen nalaten..

Aanmelden spirituele reis
Aanmelden voor de inspiratie reis is vrijblijvend. Een inschrijfformulier wordt u toegezonden.
Yvonne van Oosterhout Tel 06 44780116