Bovis waarde

Bovis waarde en Geopatische belasting.

Geopatische belasting krijgt men door bloot te staan aan negatieve energie. Dat kan zijn van de ondergrondse waterader, Curry lijnen, Hartmann net en Electrosmog. De tijd dat men deze belasting heeft ondergaan en de sterkte zijn bepalend voor de lichamelijke conditie. De belasting van deze negatieve energie sluit er als het ware ongemerkt in en tast de lichamelijke afweer aan. de menselijke accu wordt leeggezogen. Dit wordt de afname van de Boviswaarde van mens dier en plant genoemd.

De fransman Andre Bovis heeft een schaal ontwikkeld om de vitaliteit van mensen en voedingsmiddelen te bepalen. Dit deed hij omdat hij een accurate, doch eenvoudige, methode zocht voor bepaling van de kwaliteit van levensmiddelen, waarmee hij zich beroepsmatig bezig hield. Hij ging ervan uit dat alle materie straling uitzendt. De frequentie/golflengte van deze straling meende hij te kunnen meten. Hij maakte een schaalverdeling en kon, door een pendel over deze schaalverdeling te bewegen de waarde van het gemeten product aflezen. Bovis noemde zijn instrument Biometer welke een groot succes werd. Na de 2e wereld oorlog werd de methode van Bovis door de natuurkundige Simoneton verder uitgewerkt en de uitslag van de schaalverdeling wordt vanaf die tijd Boviswaarde genoemd. Simoneton noemde ze dus Bovis-waarde naar de uitvinder.

Gezonde mensen hebben een Boviswaarde van 6500 tot 8000 op de Bovis schaal daarom moet de mens om gezond te blijven, voedsel consumeren van meer dan 65oo Bovis. Veel voedingsmiddelen halen die waarde niet. Deze producten verminderen de levenskracht van de mens in plaats er iets aan toe te voegen

Wanneer de persoonlijke belasting boven de 16oo wordt gemeten dan is dat al licht belastend voor de gezondheid. Bij een belasting van 2000 is dit duidelijk ziekmakend.