Blog

Lezing 24 april 2018
Elektro-smog en Elektro magnetische straling
In bijna ieder huis is een ongezonde hoog en laag frequentie straling 
aanwezig. Dit vind U in mobile telefoons, afstandsbedieningen, Wifi,
dect-telefoon etc. U eigen gevoeligheid speelt hierin een grote rol 
.

Lezing juni 2018
Ziekte en vermoeidheid.

Wateraders kunnen veel klachten geven zoals, vermoeidheid, rugklachten, depressiviteit,  slapeloosheid, huil baby`s etc. De menselijke accu wordt niet voldoende opgeladen maar leeggezogen.

Lezing 26 oktober 2018 Straling
Een straling afkomstig uit de aarde die als een soort mystiek krachtveld de aarde bedekt en invloed uitoefent op alles wat leeft. De stralen tasten de excommunicatie van het lichaam aan en verzwakken het immuunsysteem wat onder meer slapeloosheid, hoofdpijn en uitputting tot gevolg kan hebben.

Lezing 5 november 2018
Aardstralen en magnetische velden.

Veel mensen en dieren zijn hier erg gevoelig voor, het geeft negatieve energie, het probleem is vaak dat men ook niet weet waar dat vandaan komt. De reguliere wetenschap heeft hier ook vaak geen oorzaak of oplossing voor. Daarom is de ligging van U woning en de slaapplaatsen zo belangrijk.

Lezing 3 april 2019  Wateraders en Elektro-smog

Deze lezing gaat over de invloed die wateraders kunnen hebben op U gezondheid, en wat U eraan kunt doen om beter in U energie te blijven. Elektro-Smog is niet zichtbaar maar je kunt het wel ervaren.

Lezing 14 februari 2020 Wateraders en straling

Staling wat is het, hoe gaan we ermee om en wat kunnen we er zelf aan doen om goed te kunnen blijven functioneren. Vooral omdat niet alle straling zichtbaar is maar wel meetbaar en voelbaar.